Nalaganje strani...

Osebno trenerstvo

osebno trenerstvo

Osebno trenerstvo - Škofja Loka, Gorenja vas

Marsikdo se je že zalotil ob pregledovanju slik osebnih trenerjev in preobrazb njihovih strank in pri tem zajamral ''Tudi sam bi lahko bil takšen če bi imel osebnega trenerja''. Tukaj pa se je krepko zmotil. Vsi opevani napredki imajo en skupni imenovalec in to je volja stranke. Vsak izmed teh posameznikov se je najprej odločil, da nekaj naredi zase in to vzel resno. Drugo dejstvo pa je, da je v vsakem trenutku upošteval nasvete osebnega trenerja pri tem pa se je zavedal, da pri doseganju cilja ne sme obupati.

Zakaj pa potem rabim osebnega trenerja? Kljub temu, da je v veliki meri za napredek pomembna vaša volja pa vloga osebnega trenerja nikakor ni zanemarljiva. Vsi smo si različni in tako ima pri doseganju ciljev vsak svoje težave. Osebni trener je tukaj pomemben dejavnik saj nam zagotavlja:

  • prilagoditev vadbe glede na vašo sposobnost
  • prikaz tehnične izvedbe posameznih vaj
  • strokovno izdelan jedilnik brez katerega napredka ne bo
  • motivacijo v težkih trenutkih
  • izmero in beleženje našega napredka
  • ...

Zato vsakemu začetniku, ki se je odločil, da naredi nekaj zase predlagam, da za doseganje svojih ciljev najame osebnega trenerja. Skupaj s trenerjem boste določili vaše cilje in izdelali strokoven načrt kako te cilje tudi doseči. To ne pomeni, da boste do konca svojega življenja odvisni od trenerja, saj boste skozi čas sami pridobili izkušnje in pa predstavo, kaj vašemu telesu odgovarja.

Kdor pa vidi oviro pri najemu osebnega trenerja v financah pa naj se raje vpraša ali je to vprašanje sploh na mestu. Osebni trener je tisti, ki si vzame ogromno časa za sestavljanje vašega jedilnika, vadbe, vas pri temu motivira, … Resnici na ljubo ste v trenutni situaciji zato, ker se vam tega ni dalo početi. Denar, ki bi ga porabili za sladkarije, čipse, hitro hrano, sladke pijače in druge razvade dajajte raje na stran, najemite osebnega trenerja in pričnite svoje življenje živeti FIT.

Če razmišljate ali je osebno trenerstvo pravilna izbira za vas in ste iz okolice Škofje Loke nas kontaktirajte in se dogovorite za brezplačni uvodni trening.