Nalaganje strani...

Blog

blog image

Lahko je srečna ker ima tako postavo

Neštetokrat sem iz ženskih ust slišal izjave tipa ''Poglej njeno postavo res je srečnica''. Tukaj seveda ne mislim manekenk na naslovnicah, ki so seveda dodatno obdelane s pomočjo računalnika (Photoshop dela čudeže). Tukaj je govora o navadnih smrtnicah, ki kljub svojim letom ali dejstvu da imajo otroke zgledajo super in fit.

Ali ste se kdaj vprašale, kaj te FIT posameznice za to naredijo? Verjemite, da ne poležavajo na kavču in jejo čipsa. Dejstvo je, da se za to lepo in fit postavo skriva tudi vložen trud. Res pri oblikovanju postave (hujšanju in pridobivanju mišic) na končni rezultat vpliva tudi genetika a vendar se je potrebno zavedati, da dobri geni brez dodatnih dejavnikov ne prinesejo čudežev. Nekateri posamezniki so res srečni in imajo dobre gene, kar jim pomaga pri hitrejšem doseganju ciljev vendar pa brez uravnotežene in zdrave prehrane to skoraj da ni mogoče.

Tako da namesto, da gledate slike in stokate kako sami nimate sreče raje nekaj naredite zase. Prvi korak je, da si uredite prehrano in se pričnete gibati. Najboljši način je obisk fitnes centra, če pa je to preveč za vas pa bo za začetek dovolj tudi kakšen sprehod v naravi.

Če povzamemo zbudite se, prenehajte jamrati in pričnite delati na sebi – Make a move ;)