Nalaganje strani...

Sestava osebnega programa v AS' Fitu

blog image

Sestava osebnega programa v AS' Fitu

Med obiskovalci fitnesov je mnogo takšnih, ki ne vedo, kaj točno počnejo, ko premetavajo na tone in tone uteži. V upanju, da bodo našli tisti čudežni trening, ki jim bo povečal mišice in v trenutku stopil odvečno maščobo, brskajo po internetu, sprašujejo prijatelje, ki mislijo, da vedo vse, in berejo komercialne fitnes revije. Brez razumevanja osnov anatomije, biokemije, fiziologije in ostalih ved, ki zajemajo fitnes, je takšno zbiranje informacij precej naivno, saj človek ni sposoben kritične presoje in vsemu prehitro verjame. Veliko jih kaj kmalu obupa, saj treninga, ki bi prav njim prinesel najboljše rezultate, zelo verjetno ni zapisal še nihče. V izogib vsem tem težavam je zelo priporočljivo poiskati strokovno pomoč osebnih trenerjev v fitnes centrih.

Si želite obiskati fitnes in nekaj storiti za svoje telo, pa še niste zbrali poguma in volje? Menite, da je dober trening izvedljiv le s pomočjo izkušenega osebnega trenerja, ki vam pokaže pravilno izvedbo vaj, sestavi program treninga in vas spodbuja pri vadbi? Preberite, kako lahko izvajate kakovostne treninge in dosegate dobre rezultate tudi brez osebnega trenerja.

Strokovno podkovan trener vam je vsekakor lahko v veliko pomoč, sploh če s fitnes vadbo nimate izkušenj. Pokaže vam pravilno izvedbo vaj, sproti prilagaja program treninga in prehrane ter vas motivira, da pridete na trening in da ta poteka v smeri začrtanega cilja. A dejstvo je, da osebni trener za marsikoga predstavlja velik strošek, ki si ga ne more ali ne želi privoščiti.

Na srečo je dobre rezultate mogoče doseči tudi brez njega, potrebujete le dober osnovni program treninga in navodila za pravilno izvedbo vaj. Pri nas Vam sestavimo tak program, ki je primeren za vas in se usklaja z vašimi cilji ter željami. Nato se dogovorimo za termine treningov, da Vam lahko trener pokaže pravilno izvedbo vaj. Običajno trening traja 1 uro. Dogovorimo se lahko za 2 ali 3 različne trening programe. Kaj zajema naš program? 2 oz. 3 ure osebnega treninga s trenerjem, prikaz pravega raztega za določeno vajo. V mapi dobite spisan trening program, slike z raztegi za posamezno vajo in pa slike za pravilno izvedbo vaj, da se boste lažje spomnili določene vaje. Kaj je pri nas drugače kot pri ostalih? Če v prihodnosti česa ne boste razumeli ali boste imeli kakršnokoli vprašanje, nas lahko brezskrbno vprašate za nasvet in posvetili se Vam bomo.