O AS'Fit

Kako se je začelo ?


Oba z bratom sva že od otroštva zaljubljena v šport, zato naju je življenjska pot preko treningov košarke pripeljala v svet fitnesa. Fitnes je postal najin način življenja in s tem se je izoblikovala vizija - ljudem pomagati izboljšati kvaliteto življenja. Svojo vizijo sva prav kmalu tudi uresničila, saj sva si zadala jasne cilje, odprla svoj lasten fitnes, svoje znanje pa nadgradila in tako pridobila diplomo iz skupinskih vadb, fitnesa in pilatesa. Ko človek doseže svoj cilj, se še naprej razvija le, če si zastavi nove cilje. Tako sva leta 2016 tudi midva svoj ''mali fitnes'' razširila v fitnes center, ki poleg fitnesa in skupinskih vadb ponuja tudi masaže in savne.

Skozi vsa leta sva ugotovila, da uravnotežena in kvalitetna prehrana igra veliko vlogo v našem življenju. Zavedati se je potrebno, da to kar poješ to si, saj iz te hrane tvoje telo raste in se razvija! V fitnes svetu sva se tudi midva kaj kmalu srečala s prehranskimi dopolnili in ugotovila, da so kvalitete na trgu različne in da je tudi tukaj najbolj pomembna kvaliteta. Svojim strankam v fitnesu sva želela ponuditi le najboljše, zato sva se odločila za dopolnila PhD in Purasana. Sedaj pa bi najino prepričanje predstavila tudi vam.Naš pogled na dopolnila


Že sama beseda ''prehransko dopolnilo'' nam pove, da so to le dodatki k naši prehrani in tako to ne sme biti edini izvor makrohranil v naši prehrani.  Se pa je potrebno zavedati, da večina populacije pri svoji prehrani ne vnaša dovolj kvalitetnih makrohranil, da bi njihovo telo delovalo normalno. Večina posameznikov je mnenja, da je potrebno pred prehranskimi dopolnili urediti prehrano. Midva se s tem ne strinjava, saj si posameznik ravno z dopolnili, lažje uredi prehrano in tako spremeni način življenja. Sprememba življenja je edini pravi način, saj so diete uspešne le na kratek rok, v najslabšem primeru pa nam lahko tudi škodujejo.


Trg z dopolnili


Trg s prehranskimi dopolnili je zasičen s številnimi produkti, saj je bil uvodno razvit za svet Bodybuildinga, to pa vodi do zmede pri običajnih potrošnikih. V poplavi dopolnil posameznik težko razloči, kaj je smiselno dopolnilo zanj. Mi smo se odločili, da bo naša ponudba razdelana in vključevala izdelke, ki so smiselni za širši krog (rekreativci, kolesarji, tekači, starejši, …). Ker je za nas najbolj pomembna kvaliteta, pa so vsi izdelki iz Evrope.


V zadnjem času pa se na našem trgu pojavlja dodatna problematika, in sicer izkoriščanje nevednosti kupca. Vedno več ponudnikov izkorišča trend zdravega življenja, pri tem pa ponuja popolnoma nesmiselna in nepotrebna dopolnila kot so: beljakovinska pica, beljakovinska juha, razna sladila, arome za beljakovinske napitke, ... Naša spletna trgovina je zasnovana tako, da boste brez težav našli tisto kar rabite, naša obljuba vam pa je, da vam ne bomo prodajali stvari, ki jih ne potrebujete.