Smartshake shaker 800ml

10.00€

Razpoložljivost: Na zalogi

SmartShake Original2Go One, Navy Blue, 800 mlNajnovejši dodatek družine SmartShake je popolnoma novi shaker Original2GO. Original2GO ima večjo prostornino, moderni izgled s sijajno površino in gladkimi robovi s sponko, ki omogoča lažje nošenje.Večja prostornina omogoča, da nosite vse, kar potrebujete za vsakodnevno uporabo. V shaker lahko vstavite beljakovine v prahu, vitamine, dodatke in še velik...


Razpoložljive možnosti

SmartShake Original2Go One, Navy Blue, 800 ml

Najnovejši dodatek družine SmartShake je popolnoma novi shaker Original2GO. Original2GO ima večjo prostornino, moderni izgled s sijajno površino in gladkimi robovi s sponko, ki omogoča lažje nošenje.

Večja prostornina omogoča, da nosite vse, kar potrebujete za vsakodnevno uporabo. V shaker lahko vstavite beljakovine v prahu, vitamine, dodatke in še veliko več. Enostaven, a pameten, močen in nepropusten shaker je narejen za vse aktivne ljudi.

Glede na to, da je shaker narejen iz visokokvalitetne plastike brez BPA, je varen za zdravje. Shaker je primeren tudi za mikrovalovno pečico, pomivalni stroj, zamrzovalnik in lahko se reciklira.

  • Prostornina: 800 ml

Napišite oceno

    Slabo           Dobro