PROMiXX - MiiXR PRO električni shaker

40.00€

Razpoložljivost: Na zalogi

Better Taste – zmogljiva vortex mešalna steklenica s patentirano tehnologijo X-Blade za izjemno zmešane beljakovinske napitke brez grudic.  Zmogljiv polnilni motor – vsebuje polnilno Li-poly baterijo za večjo moč in dolgotrajno polnjenje. Motor je snemljiv za enostavno polnjenje in enostavno čiščenje steklenice mešalnika.  Nepredušno shranjevanje dodatkov – vgrajen NUTRiPOD za varn...


Better Taste – zmogljiva vortex mešalna steklenica s patentirano tehnologijo X-Blade za izjemno zmešane beljakovinske napitke brez grudic. 

Zmogljiv polnilni motor – vsebuje polnilno Li-poly baterijo za večjo moč in dolgotrajno polnjenje. Motor je snemljiv za enostavno polnjenje in enostavno čiščenje steklenice mešalnika. 

Nepredušno shranjevanje dodatkov – vgrajen NUTRiPOD za varno shranjevanje beljakovin na poti (4,5 oz/130 ml): vključuje pretočni pokrov, tako da lahko steklenico stresalnika uporabljate kot steklenico vode, medtem ko so vaši dodatki v notranjosti suhi.

Vzdržljiva steklenica, ki jo je enostavno očistiti – močna, brez vonja, brez BPA/DEHP in enostavna za čiščenje – dodajte toplo vodo in detergent, vklopite in pustite, da se vaša steklenica električnega mešalnika MiiXR PRO očisti sama.

Napišite oceno

    Slabo           Dobro