BOOTY BANDS ELASTIKE

25.00€

Razpoložljivost: Na zalogi

Elastike za vadbo Booty Bands so narejene iz elastične tkanine in so zelo odporne. Tekstilna elastika za vadbo je primerna za vadbo nog in krepitev zadnjice. Opravite učinkovit trening vaje za zadnjico, vaje za stegna, vaje za noge in izpadni korak in oblikujte postavo. Prav dodatna obremenitev pri vadbi z elastičnim trakom pomaga pri izgorevanju odvečne maščobe in hkrati povečuje moč i...Elastike za vadbo Booty Bands so narejene iz elastične tkanine in so zelo odporne. Tekstilna elastika za vadbo je primerna za vadbo nog in krepitev zadnjice. Opravite učinkovit trening vaje za zadnjico, vaje za stegna, vaje za noge in izpadni korak in oblikujte postavo.

Prav dodatna obremenitev pri vadbi z elastičnim trakom pomaga pri izgorevanju odvečne maščobe in hkrati povečuje moč in samo učinkovitost vadbe.Booty Band elastike so učinkovito in vsestransko orodje za trening stabilnosti in trdnosti spodnjega in zgornjega dela telesa, predvsem pa so namenjene za krepitev nog in gluteusa.


Udoben in vzdržljiv pripomoček nastavimo okoli stegen, nog, ramen ali rok. Uporabljamo ga predvsem kot pripomoček, katerega glaven namen je dodatna obremenitev na gibe (počepi, izpadni koraki in podobno). Prav ta dodatna obremenitev pomaga pri izgorevanju odvečne maščobe in hkrati povečuje moč in samo učinkovitost vadbe.Deluje tako, da mišicam nudi upor, posledično pa morajo za uspešno izvedbo vaje delati močneje. Z elastiko lahko okrepite zadnjico, noge in boke, ali pa popravite svojo držo.


Booty trak je posebej priljubljen pripomoček med žensko populacijo, saj vadba stimulira noge, boke in zadnjico, kar pa na dolgi rok pomeni bolj privlačen videz.


Specifikacije: 35 x 8 x 1 cm

Material: Poliester, bombaž, 100% naravna guma – lateks


Napišite oceno

    Slabo           Dobro