PhD L-Gluatamine 550 g

40.00€

Razpoložljivost: Na zalogi

L-glutamin je molekula aminokisline, prisotna v beljakovinah vseh vrst, ki jo potrebuje vsak športnik ali rekreativec, ki se ukvarja s telesno aktivnostjo, za katero je potrebna določena mišična masa. L-glutamin ostaja eno izmed najbolj razširjenih prehranskih dopolnil. Še posebej je priljubljeno v športih, kjer se razvija moč.Uporaba prehranskega dopolnila PhD L-glutamina lahko pripomore k:- zviš...


L-glutamin je molekula aminokisline, prisotna v beljakovinah vseh vrst, ki jo potrebuje vsak športnik ali rekreativec, ki se ukvarja s telesno aktivnostjo, za katero je potrebna določena mišična masa. L-glutamin ostaja eno izmed najbolj razširjenih prehranskih dopolnil. Še posebej je priljubljeno v športih, kjer se razvija moč.


Uporaba prehranskega dopolnila PhD L-glutamina lahko pripomore k:

- zvišanju športnih dosežkov,
- pospešeni sintezi beljakovin,
- zmanjšanem tveganju vnetij pri športnikih, ki veliko trenirajo.


UPORABA

L-glutamin se uporablja na štiri različne načine:

- pred vadbo – z dvigom aminokislin v telesu se tako zmanjša tveganje padca energije in izčrpanost. L-glutamin igra pomembno vlogo pri zagotavljanju anabolnega stanja v času intenzivnega treninga. Pred vadbo zmešajte 5–10 g s 300 ml hladne vode.
- po vadbi – zaužijete ga lahko s kreatin-monohidratom. L-glutamin pospeši regeneracijo v telesu. Študije so pokazale, da kombinacija L-glutamina in kreatin-monohidrata vpliva na povečanje mišične mase. Po vadbi zmešajte 5–10 g s 500 ml hladne vode.
- zjutraj na tešče – zaužitje L-glutamina takoj po spanju pomaga izboljšati nivo aminokislin v mišicah. Zjutraj zmešajte 10–20 g s 500 ml hladne vode in zaužijte na tešče.
- pred spanjem – faza spanja traja med 8–10 ur, zato je smiselno zaužiti L-glutamin kot zagotovilo zadostne količine aminokislin v mišicah v fazi, ko je katabolizem zelo pogost. Pred spanjem zmešajte 10–20 g s 500 ml hladne vode.

 

PHD L-GLUTAMINE JE IDEALEN ZA

Športnike in rekreativce z redno telesno aktivnostjo.

Napišite oceno

    Slabo           Dobro